Neváhejte nám zavolat a zeptat se. 606 909 540 - Jsme tu pro vás :-)

Balance Test

Kód: 4823
3 000 Kč

Balance Test pro vyšetření profilu mastných (Omega 6 / Omega 3 a dalších) kyselin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Balance Test pro vyšetření profilu mastných kyselin (Omega 6 / Omega 3 a dalších).

Test absolvovalo již přes 300 000 lidí a z toho přes 1 000 lidí z Čech a Slovenska.

 

Je-li to na základě výsledků Balance Testu nutné, můžete své stravovací návyky upravit, nebo úplně změnit.

Vice o doporučení ve stravování níže.

 

Testovací metoda

Byla vyvinuta nová, jednodušší metoda vyšetření profilu mastných kyselin v krvi bez nutnosti extrakce lipidů.

Tato nová metoda byla podrobena srovnávací analýze, při níž se porovnávaly výsledky odběru krve ze špičky prstu (viz obrázek dole) s klasickým způsobem vyšetření krevního obrazu z krve ze žíly.

 

Tato nová metoda je geniálně jednoduchá: krev se odebírá pouze z prstu,

nechá se zaschnout a poté je vzorek podroben analýze.

 
 
Test je zaměřen na zjištění hodnot 11 mastných kyselin, které jsou uvedeny níže.
 
 


Tato nová metoda vyšetření profilu mastných kyselin v krvi byla schválena i pro dietologický výzkum.

Profil mastných kyselin v krevních lipidech přesně odráží množství konzumovaných tuků v potravě.

Výzkum prokázal, že tento profil přímo souvisí se zdravotním stavem jednotlivce.


Je to z toho důvodu, že profil krevních lipidů ukazuje typy tuků, které vaše tělo musí dostat do všech buněk a tkání, a to včetně buněčných membrán

 

 

A právě proto je tato nová metoda vyšetření profilu mastných kyselin v krvi může být aplikována v dietologickém výzkumu.


Níže je vyjmenováno 11 mastných kyselin:


Kyselina palmitová (PA)

Kyselina stearová (SA)

Kyselina olejová (OA)

Kyselina linolová (LA)

Kyselina alfa-linolenová (ALA)

Kyselina gama-linolenová (DHGLA)

Kyselina arachidonová (AA)

Kyselina eikosapentaenová (EPA)

Kyselina docosapentaenová (DPA)

Kyselina dokosahexaenová (DHA).

 

Doporučení:

1. Jezte stravu bohatou na Omega-3 mastné kyseliny.

2. Omezte konzumaci sacharidů.

3. Jak jen to jen možné, zahrňte do svého jídelníčku tučné ryby, saláty, zeleninu, ořechy a celkově organické potraviny. 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: